ESCOLA DIVINA PROVIDENCIA MATARÓ

20,00 €
Impuestos incluidos

En el primer pas, seleccioneu el curs i us apareixerà el preu del model.

Els packs costen 20€ i els de germans 25€

Descomptes i promocions:

Per a totes les famílies que compren més d'un lot, ja sigui una segona còpia o si tenen més d'un alumne/a a l'escola, se'ls aplicarà un 5% de descompte a cada lot. Per a això, heu d'incloure els dos models a la mateixa compra. Aquest descompte s'aplica automàticament un cop els productes estan al carret de compra. Comprant els dos lots, el lot de germans és gratuït i se l'enviarem juntament amb els altres pedidos. En cas de voler adquirir només la foto de germans, la podeu comprar per separat, i el preu d'aquest pack serà de 25€.

Trobareu instruccions detallades sobre com realitzar el pagament a la part inferior del producte.

PERSONALIZACIÓN DEL PRODUCTO edit
1er PAS- CURS
  • 250 caracteres como máximo
Cantidad

Descuentos por volumen

Cantidad
Precio unitario
Usted ahorra
2
19,00 €
Hasta 2,00 €

LOT INFANTIL PRIMARIA: 20€

DPMATARO_23_2

Informació important per al pagament dels lots:

MODEL: 20€

Vostè ha rebut una targeta amb una mostra de la foto que li hem pres al seu fill o filla a l'escola. Si desitja adquirir el lot, ha de fer el pagament en aquesta pàgina seguint les instruccions. El preu dels lots és de 20€.

Descomptes Germans:

Si té més d'un alumne a l'escola, li hem fet una foto dels germans junts. Com a promoció, si compra els dos lots individuals, rebrà aquesta foto dels dos junts de forma gratuïta. En cas que no li interessi aquesta oferta, la pot adquirir per separat al preu de 25€ el lot.

Per a totes les famílies que compren més d'un lot, se'ls aplicarà un 5% de descompte a cada lot. El descompte s'aplica automàticament un cop els productes estan al carret de compra.

La composició del lot de  és:

• 1 Foto de 15x20 cm. • 4 Fotos de 9x13 cm. amb Nadala. • 2 Fotos de 6x9 cm. amb Nadala. • 6 Fotos carnet DNI. • 1 Punt de Llibre/Regla. • 1 Calendari de butxaca. • 1 Foto de Grup de 20x25. • 1 Carpeta per a les fotos individuals.

Més Ajuda:

Si necessita més ajuda per fer la comanda, pot enviar un correu electrònic a hola@fotoescuela.net indicant-nos el nom i el curs de l'alumne o alumnes si n'hi ha més d'un. També és important que inclogui un número de telèfon per si tenim algun dubte i podem trucar-lo

COMO COMPRAR LAS FOTOS

1-PASO - SELECCIÓN DEL CURSO DEL ALUMNO

En el menu, seleccione el curso del alumno.

2-PASO - NOMBRE DEL ALUMNO Y AÑADIR AL CARRITO

En el cuadro de personalización del producto escriba el nombre y apellido del alumno,  si tiene mas alumnos en el colegio, del a AÑADIR NUEVO ALUMNO y repita el paso uno y dos, una vez haya terminado clique a AÑADIR AL CARRITO

3-PASO - AÑADIR AL CARRITO Y PASAR POR CAJA

AÑADIR AL CARRITO, y PASAR POR CAJA

4-PASO - COMPROBAR PEDIDO

Compruebe o modifique su pedido si es necesario y dele a FINALIZAR COMPRA

5-PASO - REGISTRO5

RELLENAR EL FORMULARIO DE REGISTRO, ES NECESARIO PARA PODER ENVIARLE LA FATURA/JUSTIFICANTE DE LA COMPRA QUE EL ALUMNO DEBE LLEVAR LA COLEGIO.

Estos datos solo son para poder enviarle la factura a su mail, nunca recibirá publicidad ni correos spam por nuestra parte y nunca compartiremos estos datos con terceros.

6-PASO - RECIBIR FACTURA

Una vez complete el proceso recibirá en su mail la factura de compra.

POSIBLES DUDAS

En el modo de envio pondrá ya entregado, usted no tiene que recibir ninguno más, solo pagar si lo quiere el que le hemos entregado.

Los modos de pago son.: 

Transferencia Bancaria*: 

* Si no te has registrado y solicitas el pedido como invitado el modo de pago, Transferencia Bancaria  no estará disponible este modo solo es para usuarios registrados

PayPal

Tarjetas de credito

Bizum*: 

Bizum: para compra en comercio on-line Bizum solicita una “clave Bizum” que no es la misma que cuando enviamos dinero a través de nuestro teléfono, la puedes obtener fácilmente a través de tu aplicación en  tu perfil, pero por si no lo encuentras aquí tienes un enlace donde puedes saber como obtener tu clave bizum para comprar online : https://bizum.es/obtener-bizum-compra/ .

Si necesita más ayuda puede contactar con nosotros a través del whatsapp de la web o por mail: hola@fotoescuela.net 

Muchas gracias!